Окупанти в Маріуполі знищили машину Tesla і безсоромно облаяли Ілона Маска

9 квітня 2022, 14:36
798
Мешканка героїчного міста Маріуполь і відомий волонтер Лілія Українська опублікувала свіже фото нових безчинств російських окупантів у цьому місті.
Окупанти в Маріуполі знищили машину Tesla і безсоромно облаяли Ілона Маска
Окупанти в Маріуполі знищили машину Tesla / Лілія Українська

Російські агресори в окупованій частині міста Маріуполь не тільки знищили електроавтомобіль Tesla, але і написали на ньому непристойні лайки на адресу його творця – американського комерсанта-інноватора Ілона Маска. Відповідне фото опублікувала в Facebook мешканка міста та волонтер Лілія Українська.

"Це Тесла! У Маріуполі! Вони не тільки нас ненавидять за хороше життя! Вони ненавидять всіх, хто живе краще, у кого вистачає мізків робити те, на що росіяни не здатні. Це заздрість! Бо все, на що здатні росіяни - вбивати, грабувати, ґвалтувати! Пишатися нічим! Показати б це фото Ілону Маску", - написала вона.

читайте також"Пройшли Ізюм, добивають Маріуполь": Арестович назвав напрямок нового удару РФ

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялася інформація про готовність окупантів РФ атакувати Харків була відволіканням уваги ЗСУ від атаки ворога на Ізюм, і далі - на Маріуоль. Про це заявив радник керівника офісу президента Олексій Арестович.

"Зараз вони пройшли Ізюм і вже розвивають наступ у напрямку Краматорська і Слов'янська. Причому вийшли на дальність пострілу полкової бригадної артилерії, тобто дуже близько. Це 10-20 км. Це і є той самий наступ, який обіцяли нам усім. По суті вони намагаються це оточення замкнути. Чи вийде - велике питання", - розповів він.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти