Окупанти збираються мобілізувати до "ДНР" осіб віком до 65 років - Генштаб ЗСУ

20 березня 2022, 08:49
У ОРДЛО загарбники оголосили нову хвилю мобілізації і підвищили граничний вік.

ДНР
Росія у ОРДО підвищила граничний вік для мобілізованих до 65 років / УНІАН

Росія на тимчасово окупованій території Донецької області оголосила ще одну хвилю мобілізації для поповнення лав 1-го армійського корпусу. Граничний вік людей, яких можуть мобілізувати, відтепер становить 65 років. Подібне рішення можуть ухвалити і на території так званої "ЛНР". Про це повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На тимчасово окупованій території Донецької області російськими кураторами оголошена чергова хвиля мобілізації для поповнення 1-го армійського корпусу. Граничний вік відмобілізованих піднято до 65 років", - повідомила пресслужба Генштабу.

відео дня

Крім того, вказується, що подібні дії, ймовірно, можуть оголосити і у так званій "ЛНР".

"Подібне очікує і на тимчасово окупованій території Луганської області, враховуючи, що із зони дії 2-го армійського корпусу до населених пунктів Луганськ, Сорокине і Довжанське щодня прибувають вантажівки, заповнені тілами солдатів", - підкреслюється у зведенні Генерального штабу.

Президент Володимир Зеленський в ніч на 20 березня заявив, що Україна продовжує стримувати ворожі атаки з боку військ Росії по всіх напрямках. Окремі російські підрозділи знищені на 80-90%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти