Окупанти занепокоєні через "сміттєвий колапс" у Криму

30 серпня 2021, 19:51
У багатьох містах і селищах контейнерні майданчики переповнені. Також вулиці завалені сухими гілками і будівельним сміттям.
Окупанти занепокоєні через 'сміттєвий колапс' у Криму
Окупанти б'ють на сполох через ситуацію зі сміттям

Окупанти Криму б'ють на сполох через катастрофічну ситуацію з прибиранням вулиць та вивезенням сміття. Був навіть звільнений керівник підприємства Кримекоресурси, яке займається прибиранням комунальних відходів. Про "сміттєвий колапс" заявив "глава" Криму Сергій Аксьонов.

"На жаль, на даний момент ситуація з прибиранням - катастрофічна для більшості міст. Це стосується і своєчасного звільнення від сміття контейнерних майданчиків, їхнього раціонального розташування і багатьох інших важливих питань", - сказав Аксьонов.

Він зазначив, що в багатьох містах і селищах контейнерні майданчики переповнені. Також вулиці завалені сухими гілками і будівельним сміттям. Місцева влада не вживає заходів для прибирання і своєчасного вивезення сміття, зазначив Аксьонов.

відео дня

читайте такожМовчазне суперництво: навіщо Туреччина заявила про права на Крим

Було призначено нового керівника Кримекоресурси, який, висловив надію Аксьонов, "наведе порядок у діяльності підприємства і скоординує роботу з органами виконавчої влади в частині прибирання відходів".

Раніше Главред писав про те, що в захопленому Росією місті Севастополь у Криму під час відкриття Форуму "армія 2021" організували дивний Захід — "танковий балет".

Бойові танки російської армії роз'їжджали на бетонному майданчику. І поруч з ними дівчата-балерини в пачках бігали в пилу на території парку "Патріот".

"Граціозний танець. Водії танків професійно керують бойовими машинами і збройними танками, в русі синхронно виконують прийоми. Легкість, з якою броньовані машини пересуваються по уявному танцполу", - говорить голос за кадром відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти