Під Одесою померла учасниця марафону, що зникла під час змагань

14 червня 2020, 22:20оновлено 15 червня 2020, 00:54
У дівчини стався інсульт.
Під Одесою померла учасниця марафону, що зникла під час змагань
Катерина Катющева померла від інсульту/ Фото: Facebook/Денис Соколов

В Одеській області лікарі не змогли врятувати учасницю марафону Odessa Ultra-Trial Kuyalnik Катерину Катющеву, яка напередодні несподівано пропала під час змагань на території Куяльницького лиману і не виходила на зв'язок.

"Катя пішла з життя. Інсульт. Лікарі обласної лікарні зробили все, що могли. Ви самі розумієте, що таке вісім годин без свідомості в пустелі при температурі 40 градусів", — написав на своїй сторінці у Facebook керівник прес-служби Одеської обласної державної адміністрації Денис Соколов.

Під Одесою померла учасниця марафону, що зникла під час змагань

Спортсменка зникла 13 червня в розпал марафону. Після кількох годин пошуків дівчину знайшли без свідомості біля водойми і екстрено госпіталізували. Медики констатували, що учасниця змагань знепритомніла внаслідок теплового удару, а потім вночі отримала переохолодження. Катющева була членом збірної команди України з добового бігу.

Нагадаємо, у Таїланді знайшли тіло уродженки Тернопільської області 32-річної Ольги Фролової. Про зникнення жінки заявив її чоловік 25 травня, чоловік до цих пір не може прийти в себе і повірити в те, що трапилося.

Пізніше стало відомо, українська журналістка Ольга Фролова, тіло якої знайшли на острові Самуї в Таїланді, скоїла суїцид.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти