З'явилося відео, як у Кривому Розі дівчина стріляла у прокурора

25 травня 2020, 22:44
У прокуратурі інцидент всіляко намагаються приховати.
З'явилося відео, як у Кривому Розі дівчина стріляла у прокурора
Олексій Пипка і Ольга Ашимова / Фото: Кривий Ріг Life

Опубліковано відео поранення співробітника криворізької прокуратури Олексія Пипки, яке спровокувала його кохана внаслідок побутової сварки.

Запис оприлюднено в YouTube. У ролику можна почути досить сильну сварку між чоловіком і жінкою з нецензурною лексикою та навіть невеликою бійкою. Закінчилася вона тим, що дівчина один раз вистрілила в живіт своєму коханому. Інцидент стався біля входу в будівлю. В результаті поранений чоловік зник за дверима, а дівчина пішла до припаркованого автомобіля, де знаходилися люди, а потім поїхала разом з ними.

У прокурора Пипку стріляла його цивільна дружина Ольга Ашимова. Суд вже обрав дівчині запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

З'явилося відео, як у Кривому Розі дівчина стріляла у прокурора
/ Фото: Кривий Ріг Life

Місцеві ЗМІ пишуть, що в прокуратурі дану подію замовчують, оскільки стрілянина сталася після корпоративу, який проходив у ресторані готелю Україночка. Заклад не оснащений літнім майданчиком, тому очевидним є порушення працівниками прокуратури карантинних заходів.

Відзначається, що пораненого прокурора успішно прооперували, куля потрапила в живіт.

Як раніше повідомлялося, в Кривому Розі важке поранення в результаті стрілянини з травматичної зброї отримав прокурор місцевої прокуратури №3 Олексій Пипка.

Нагадаємо, в Києві біля будинку №17 по Броварському проспекті біля ресторану Мафія сталася бійка зі стріляниною. Після відпочинку в закладі компанія молодих людей не захотіла оплачувати рахунок. Потім вони завдали тілесних ушкоджень охоронцю. Його колега застосував у відповідь зброю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти