Корбан заявив про 125 обшуків за останні два місяці

6 серпня 2020, 23:16оновлено 7 серпня 2020, 00:59
Екс-політик бачить у діях правоохоронних органів політичний підтекст.
Геннадій Корбан
Геннадій Корбан заявив про обшуки / УНІАН

У Дніпрі співробітники СБУ і податкової поліції за останні два місяці провели 125 обшуків у бізнес-партнерів, друзів і родичів українського бізнесмена і голови громадської ради міста Геннадія Корбана.

"Рік тому майбутній президент пішов на вибори з чіткою тезою - не вести себе, як Порошенко ", - прокоментував він обшуки в Facebook.

За словами Корбана, це 125-й обшук за останні два місяці. Співробітники СБУ активно перевіряють офіси його компаній. Бізнесмен вважає, що обшуки пов'язані з його політичною діяльністю.

відео дня

"Зеленський дає зрозуміти, що йому не подобається політична партія Пропозиція, якій я симпатизую, і мер Філатов, який, за всіма вимірами, однозначно перемагає на найближчих виборах мера в Дніпрі. Для мене дивно, що президент став на такий потворний шлях досягнення своїх політичних цілей", - стверджує Корбан.

Нагадаємо, Європейський суд з прав людини задовольнив позов колишнього голови партії Кріп Геннадія Корбана в Україні, в якому було зазначено про порушення його прав під час кримінального процесу в 2015-2016 роках.

Як раніше повідомлялося, Корбан проходив підозрюваним в справах про розкрадання коштів зі свого благодійного Фонду оборони країни і про викрадення секретаря Дніпропетровської міськради Олександра Величка.

Навесні 2016 року політика відпустили під домашній арешт , а влітку дозволили виїхати на лікування до Ізраїлю, в зв'язку з чим його запобіжний захід був змінений з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти