"Не боятися змін". Наталія Мосейчук стала модераторкою наймасштабнішого освітнього фестивалю в Україні "Вчителі майбутнього"

22 червня 2024, 21:30
18

Наталія Мосейчук, ведуча 1+1 Марафон та інтерв’юерка, взяла участь в освітньому фестивалі "Вчителі майбутнього" — найбільшій в Україні та одній з наймасштабніших у Європі подій в галузі освіти від громадської спілки "Освіторія". Так, Наталія промодерувала чотири панельні дискусії, що розкривали тему інвестицій в освіту, інновацій, розробки освітньої стратегії та реформи навчального процесу.

"Тут фіксуються зміни. Тут говорять про те, як в цих змінах жити і як допомогти жити своїм учням, як розвиватися, як використати ці зміни на краще, — ділиться враженнями Наталія Мосейчук. — І от це головна задача — не боятися змін, а як зробити так, щоб вони служили — і учням, і вчителям, і батькам. Цьому трикутнику, який разом вчиться. І от в цьому сенсі фестиваль дуже корисний".

Цього разу участь у фестивалі взяли понад 2 тисячі людей — як з України, так і з-за кордону. Освітяни, колишні та діючі міністри, і просто небайдужі до освіти дітей в Україні.

відео дня

"Я взагалі радію, що цей фестиваль почався так вчасно. В ковідні часи, коли так само була абсолютна невпевненість і невідомість — як жити? І вчителі тоді приходили на допомогу і ставали каркасом суспільства, на якому все трималося. Пам’ятаєте ці дистанційні навчання? І зараз — так само, невпевненість, так само невідомість. І вчителі знову стають об’єктом укриття над батьками та учнями", — каже Наталія Мосейчук.

До слова, ведуча активно долучається до освітнього процесу в Україні та його реформування. Наталія Мосейчук є кураторкою щорічної вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine, де має власну номінацію "Вибір серцем". А також, вона є головою піклувальної ради державної установи "Школа Супергероїв", яка займається організацією навчального процесу для дітей у лікарнях.

Фестиваль "Вчителі майбутнього" відбувся у Львові 20-го та 21-го червня. Його організатором є ГС "Освіторія", а інформаційним партнером — 1+1 media. Фестиваль проводять регулярно з 2018-го року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти