Названо терміни підвищення цін на проїзд у маршрутках Києва

16 лютого 2021, 19:16
У столичних маршрутках на 10-20% може подорожчати проїзд.
Названо терміни підвищення цін на проїзд у маршрутках Києва
Проїзд у маршрутках у Києві подорожчає / УНІАН

У маршрутках Києва ціни на проїзд вже в квітні можуть накрутити. Як повідомляють перевізники, подорожчання в столичному транспорті варто очікувати на 10-20%.

"Питання підвищення тарифів у Києві зараз розглядається перевізниками. Коли це станеться, поки незрозуміло. Швидше за все, в квітні. За тиждень до підвищення цін про це повідомлять у місцевій владі", — сказав директор представник Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Володимир Назаренко, пише golos.ua.

За словами Назаренка, підвищення проїзду буде незначним.

"В районі 10 - 20%. Залежно від протяжності столичних маршрутів", — зазначив він.

Як каже голова обласної асоціації автоперевізників Олексій Павленко, перевізники зовсім можуть змінити або закрити деякі маршрути через критичну нестачу грошей.

читайте такожУ маршрутках Києва та передмістя знову подорожчав проїзд

Олексій Павленко підкреслив в ефірі Громадського радіо, що перевізники в самому Києві поки не поспішають підвищувати тарифи на проїзд, а ось в області ситуація плачевна. Так-як на тлі карантину багато маршрутів стали збитковими через різке скорочення пасажиропотоку, деякі з них планують об'єднувати або зовсім закривати.

читайте такожПодорожчання проїзду в Києві: у Кличка розкрили деталі

Раніше заступник мера Києва Володимир Бондаренко попередив про підвищення вартість проїзду в громадському транспорті столиці.

За його словами, ціни на проїзд у маршрутках зростуть до 10-12 гривень.

Ціни на проїзд - про що раніше повідомляв Главред:

  • Перевізники в Україні планували підвищити вартість проїзду у маршрутках і автобусах відразу після закінчення коронавірусного локдауну (24 січня 2021 року).
  • Пізніше заступник міського голови і секретар Київради Володимир Бондаренко заявив, що в першому кварталі 2021 року не буде підвищуватися вартість проїзду в громадському транспорті.
  • У серпні 2020 року в Міністерстві інфраструктури заявляли, що маршрутки в Києві та інших містах України збираються заборонити. У рамках реформи громадського транспорту їх замінять іншими видами транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти