"Накопичив дружині на Ладу": в Україні ліквідували 24-річного окупанта з Хакасії

9 серпня 2022, 10:25
Уродженець міста Абакан Єгор Кадочников проходив службу у військовій частині Владикавказа в званні лейтенанта. Ліквідований 3 липня на Донбасі.
Єгор Кадочников
Єгор Кадочников загинув в Україні / Фото facebook.com/irakli.komaxidz

На війні в Україні ліквідували 24-річного російського лейтенанта Єгора Кадочникова з Хакасії.

Про загибель чергового офіцера путінської армії повідомив у Facebook засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе.

Він пожартував, що молодий загарбник за рік служби зумів накопичити на "Ладу".

відео дня

На фото з його похорону можна помітити цікаву "деталь" – кондиціонер.

"Найбільше питань викликала фотографія панахиди з кондиціонером який звисає над прохідними дверима, навіщо він там", - написав Комахидзе.

Фото з похорону Євгена Кадочникова
Фото з похорону Євгена Кадочникова / Фото facebook.com/irakli.komaxidz

Як йдеться у некролозі, уродженець міста Абакан Республіки Хакасія Єгор Кадочников проходив службу у військовій частині Владикавказа (Північна Осетія) у званні лейтенанта. Він служив в окремому батальйоні радіоелектронної боротьби Південного військового округу, був начальником автомобільної служби. Ліквідований 3 липня на Донбасі.

Як повідомляв Главред, Збройні Сили України ліквідували одного з найкращих і найвідоміших російських пілотів геклікоптера Ка-52 - полковника Василя Клещенка, який очолював групу "Алігаторів" на параді в Москві в 2021 році. Захисники України збили борт з Клещенком в Харківській обалсті над позиціями загарбників. Знищений Ка-52 і тіло пілота передали росіянам.

Раніше захисникам України вдалося ліквідувати двох найкращих пілотів російської армії. Підполковник Максим Потьомін і полковник Анатолій Стасюкевич загинули внаслідок удару по російських військах в районі Донецька. Обидва були льотчиками-винищувачами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти