Наколота ручка: у Житомирі лікарі витикали голкою кінцівку дитині

4 червня 2021, 20:04
Як стверджує мати,Маріанна Черепанська, дитину забрали лікарі, щоб поставити крапельницю. Через півгодини малюка повернули з обколотими руками.
121
У Житомирі лікарі стикали голкою кінцівку дитині / instagram.com/marianna_cherepanskaya

У Житомирській обласній дитячій лікарні лікарі в марних пошуках вени обкололи всю руку місячній дитині. Про це стверджуючи його мати-відома місцева організатор весіль Маріанна Черепанська.

Жінка заявила, що її дитину забрали лікарі, щоб поставити крапельницю. Через півгодини малюка повернули з обколотими руками.

"Ми приїхали в Станишівку. Нам сказали, що дитині потрібно поставити крапельницю магнезії. Мене до малюка не пустили. Принесли дитину через пів години, без свідомості, білого з повністю обколотими ручками, " - розповіла Черепанська.

Коли жінка поскаржилася, що над її дитиною познущалися, медики відповіли, що їм довго довелося шукати вени і, мовляв, все нормально.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

У Харкові в обласній дитячій клінічній лікарні №1 у реанімації помер 5-річний хлопчик з села Волохів Яр Харківської області, у якого підозрювали апендицит.

Спочатку з'явилася інформація, що дитина померла в машині швидкої допомоги. Попередня причина смерті хлопчика-інтоксикація організму. Похорони дитини були заплановані на четвер, 3 червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти