На засіданні РНБО можуть запровадити санкції проти Медведчука - ЗМІ

17 лютого 2021, 14:42оновлено 17 лютого 2021, 15:13
РНБО може запровадити санкції проти бізнес-структур, які пов'язані з народним депутатом від "Опозиційної платформи - за життя" Віктором Медведчуком.
112 Україна,Медведчук
ЗМІ повідомили, що на засіданні РНБО можуть запровадити санкції проти Медведчука / УНІАН

На засіданні Ради національної безпеки та оборони (РНБО), яке за ініціативою президента України Володимира Зеленського відбудеться найближчої п'ятниці, 19 лютого, можуть винести питання санкцій проти бізнес-структур, які ймовірно пов'язані з народним депутатом від "Опозиційної платформи - за життя" Віктором Медведчуком. Зокрема, проти компанії, яка експлуатує нафтопровід.

Одне з можливих питань - запровадження санкцій проти компанії "ПрикарпатЗахідтранс". Ця структура експлуатує ділянку нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок", її власників пов'язують з Медведчуком, повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело, близьке до РНБО.

За словами джерела, порядку денного засідання досі немає, воно ще на стадії обговорення.

"Обговорюється можливість запровадження санкцій і щодо інших бізнес-ланцюжків, які можуть бути пов'язані з Медведчуком", - уточнило джерело.

Засідання РНБО - про що йшлося раніше:

  • У п'ятницю, 12 лютого, президент України Володимир Зеленський ініціював проведення засідання Ради нацбезпеки та оборони (РНБО). Воно заплановане на 19 лютого.
  • Президент доручив секретарю РНБО Олексію Данилову підготувати засідання, яке має відбутися у будівлі Офісу президента України.
  • "На засіданні планується обговорити комплекс питань, частину з яких буде розглянуто в закритому режимі", - сказали в РНБО.
  • У суботу, 13 лютого, на сайті президента уточнили, що на засіданні Ради національної безпеки та оборони спробують усунути загрози, вирішення яких відкладалося довгий час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти