На Одещині шкуродер розіп'яв на хресті кота

11 лютого 2021, 16:35
У Подільському районі Одеської області в одному з сіл місцева жителька прямо на вулиці серед білого дня виявила прибиту до хреста тварину.
На Одещині шкуродер розіп'яв на хресті кота / Flickr / Planetnd
На Одещині шкуродер розіп'яв на хресті кота / Flickr / Planetnd

Співробітники Головного управління Національної поліції по Одеській області розслідують шкуродерську подію в одному з сіл Подільського району. Як повідомили в пресслужбі відомства, на спеціальну лінію 102 звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що посеред вулиці в селі до дерев'яного Хреста цвяхами прибитий мертвий кіт.

На місці відпрацювала слідчо-оперативна група Подільського районного управління поліції. Правоохоронці опитали жителів - для того, щоб встановити особи шкуродерів.

читайте такожРана кровоточила три дні: у Луцьку шкуродери розстріляли собаку

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У червні 2017 року Верховна Рада схвалила законопроєкт №5119-1 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження гуманного ставлення до тварин). Законом за жорстоке поводження з тваринами введена кримінальна відповідальність, зловмисникам загрожує до восьми років в'язниці.
  • Пізніше еколог і директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко розповідав, як в Україні можна домогтися покарання шкуродерів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти