На Миколаєвщині прямо з людьми на борту зламався атракціон в парку

13 червня 2021, 18:02оновлено 13 червня 2021, 20:03
Повідомляється, що в місті Вознесенськ (Миколаївська область), відразу після виходу з ладу обладнання оператор і касирка зникли в невідомому напрямку.

12121
На Миколаєві прямо з людьми на борту зламався атракціон в парку / Нацполіція по Миколаївській області

У місті Вознесенськ (Миколаївська область) на одному з атракціонів в парку розваг стався інцидент, в ході якого постраждали кілька людей. Про це повідомив портал Вознесенський Вісник.

"Через кілька секунд після запуску екстремальної розваги автоматика дала збій. Як повідомляють свідки, через необачність оператора обладнання. Спочатку почали відкриватися кріплення безпеки, а потім піднялася огорожа, по якій почав бити "маятник" з людьми. В ході зіткнення постраждали кілька людей, одну людину забрала швидка, ще кілька з легкими тілесними ушкодженнями дочекалися приїзду правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Після поломки обладнання оператор і касирка зникли в невідомому напрямку. Місцеві жителі самостійно почали звільняти тих, хто знаходився в кріслах атракціону.

У паніці ще одна людина - для того, щоб зупинити двигуни, розбив вікно кабіни касира, через що отримав травму руки. Її також госпіталізували.

На місці події відпрацювали чиновники адміністрації Вознесенська і поліція з метою з'ясування всіх обставин. Вже відомо, що всі офіційні договори та документи з надання послуг є.

читайте такожУ Краматорську на атракціоні люди отримали страшні травми

Нагадаємо, раніше в Миколаївській області стався кричущий випадок - жінку з райцентру Новий Буг змусили забрати з лікарні ампутовані ноги її чоловіка.

Лікарі повідомили, що утилізація післяопераційних відході в- обов'язок родичів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти