На Київщині уламки російської ракети пошкодили 10 будинків: є постраждалі

27 серпня 2023, 10:47
849
Один із будинків має значні пошкодження, а в інших - вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади.
На Київщині уламки російської ракети пошкодили 10 будинків: є постраждалі
На Київщині ракетні уламки пошкодили 10 приватних будинків / колаж: Главред, фото: Національна поліція

Вночі 27 серпня по всій Україні тривала повітряна тривога, через запуск ракет країни-агресорки Росії. У Київській області через падіння уламків ракети пошкоджені 10 приватних будинків.

"Уночі вчергове ворог атакував область ракетами. Повітряна тривога тривала майже 3 години. На жаль, через падіння уламків збитих крилатих ракет в одному з районів Київщини пошкоджено 10 приватних будинків. Один має значні пошкодження, в інших - вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади", - про це в Telegram повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

За словами очільника ОВА Руслана Кравченко, пошкоджено два автомобілі й ангар для зберігання сільгосптехніки. Двоє людей дістали травми. Вони отримали допомогу на місці.

відео дня

Ракетна атака РФ

Нагадаємо, що на Київщині та Черкащині пролунали вибухи - Росія запустила крилаті ракети. У декількох областях України працювала протиповітряна оборона.

Наталія Гуменюк попередила, що РФ готує новий масований удар. Найімовірніше, Росія вишукує варіанти прокладки маршрутів для майбутніх атак.

РФ атакувала "Іскандером" готель у Запоріжжі. Увечері 10 серпня під удар російських окупантів потрапив готель Reikartz у Запоріжжі, де неодноразово зупинялися співробітники ООН.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти