На Херсонщині двоє хлопців по-звірячому побили односельців, один з яких помер

10 червня 2021, 21:50
У скоєнні злочину можуть бути причетні двоє 20-річних місцевих жителів.
На Херсонщині двоє хлопців по-звірячому побили односельців, один з яких помер
Хлопці побили двох чоловіків / pixabay

На Херсонщині, 10 червня, виявив в одній з будівель селища Нова Маячка з тілесними ушкодженнями двох чоловіків, один з яких перебував без ознак життя.

Як повідомили в поліції області, під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили обставини трагедії.

У причетності до скоєння злочину обґрунтовано підозрюються двоє 20-річних місцевих жителів. Наразі їх затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Як розповів начальник місцевої поліції Вадим Ковальчук, на місці події поліцейські з'ясували, що потерпілими є двоє місцевих жителів, які ведуть антисоціальний спосіб життя.

"Людина, яка померла, народилася в 1974 році, його живий товариш 1962 р.н. за попереднім висновком судово-медичного дослідження встановлено, що смерть потерпілого настала в результаті травм внутрішніх органів. Іншого чоловіка також з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні м. Олешки", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели подвірний обхід та інші першочергові слідчо-розшукові заходи та встановили, що до скоєння злочину можуть бути причетні двоє 20-річних місцевих жителів.

"За наявною інформацією вони напередодні ввечері зайшли в будинок, де збираються громадяни, які ведуть антисоціальний спосіб життя. Там молодики побачили двох нетверезих чоловіків. Потім виникла конфліктна ситуація і молоді люди побили своїх опонентів, після чого пішли по домівках", - зазначають правоохоронці.

читайте такожУ Харкові мати нещадно побила маленького сина " заради виховання"

Наразі 20-річні громадяни затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, або спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Як раніше повідомляв Главред, під Хмельницьким батько знущався і бив дітей розпеченою кочергою до страшних опіків. За фактом побиття дітей відкрито кримінальне провадження.

На Закарпатті поліцейські затримали чоловіка, який влаштував біля міста Іршава стрілянину по людях, серед яких були маленькі діти, і зник з місця події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти