На Дніпропетровщині пес охоронця жорстоко покусав п'яного туриста

28 червня 2021, 16:53
Як видно із запису інциденту, охоронець спробував відтягнути собаку, але на нього швидко накинулися інші відпочиваючі і повалили його відразу на землю.
Пес
Пес / Aurelijus Žemgulis / Flickr

У місті Кам'янське (Дніпропетровська область) охоронець пляжу зробив зауваження нетверезим відпочиваючим. А потім в ході конфлікту його пес вкусив чоловіка. Відео інциденту було опубліковано в Мережі.

Причина конфлікту точно невідома. Але на кадрах запису видно, як нетверезий чоловік конфліктує з охоронцем з собакою. Останній зняв з пса намордник, швидше за все, щоб показати дебоширу, що не жартує, в ту ж мить між ним і відпочиваючим сталася бійка і собака, навчена захищати, без команди вчепилася зубами в ногу нападнику.

Охоронець спробував відтягнути собаку, але на нього накинулися інші відпочиваючі і повалили на землю. Далі сталася бійка вже на піску, де люди заспокоювали собаку, а охоронець захищав тварину.

відео дня

читайте такожУ Києві побилися власники собак: у чому причина конфлікту

Нагадаємо раніше п'ятирічного хлопчика на Черкащині в селі Новоселиця покусав бійцівський собака. Як повідомляють місцеві ЗМІ, собака накинулася на дитину і зламала йому плечову кістку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти