"Ми уже на дні. Далі падати немає куди" — Максим Бахматов про Київ і корупційний клондайк в інтерв’ю Наталії Мосейчук

27 січня 2024, 23:17оновлено 29 січня, 11:22

Ситуація з благоустроєм в столиці України критична. І війна тут ні до чого. Ми, українці, самі здатні викопати собі яму. А надто наші аморальні чиновники. Якщо нічого не змінити, далі буде лише гірше.

Про це у новому випуску проєкту "VIP з Наталією Мосейчук" заявив колишній радник мера Києва Максим Бахматов.

За його словами, найгірша ситуація з підземними комунікаціями. Прорив каналізації на Борщагівці у Києві лише довів це.

відео дня

"80% аварійності всіх мереж. У нас проблеми з доставкою води 80% аварійності мереж, і вихід води на Бортницькій станції аерації - 90% зношення комунікацій. А японці виділили мільярд доларів на реконструкцію ще в 2015-му році…", розповів Максим Бахматов.

Він зауважив, що Київ близький до екологічного лиха. Якщо станеться аварія на Бортницькій станції, столичні нечистоти потраплять у Дніпро.

Не краще і з мостами.

"Міст метро 5-ий рівень аварійності, (міст - ред.) Патона 5-ий рівень аварійності. Ними не можна користуватися. Південний 4-ий рівень аварійності, трохи можна користуватися", каже Максим Бахматов.

Це, за його словами, аж ніяк не сприяє вирішенню проблеми з заторами у місті.

"Щастя в тому, що ми вже на дні. Далі падати немає куди. Проблеми в каналізації, водовідведенні і з пам’ятками така критична, що гірше вже не буде. Ми будемо продовжувати занурюватися в дно. А від дна вже легше відштовхуватись і щось робити", резюмував Максим Бахматов.

Чи можна врятувати Київ в умовах війни? Якими є масштаби корупційних оборудок, що роз’їдають столицю України і хто до них причетний? Дивіться у новому випуску проєкту "VIP з Наталією Мосейчук" за посиланням https://bit.ly/3HzKDd1

Довідка

Максим Бахматов засновник і голова ГО "Офіс Трансформації". підприємець та новатор, керівний партнер інноваційного парку UNIT.City (2016—2019),голова правління корпоративного акселератора Radar Tech, гендиректор ВДНГ (2015—2017).

20 вересня 2019 року призначений радником Київського міського голови зі стратегічних питань, інвестиційних питань, діджиталізації, інформаційних технологій, транспортної інфраструктури, архітектури та містобудування (на громадських засадах).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти