"Взяли і почали керувати": Малюська розповів, хто зараз керує Межигір'ям

7 червня 2020, 19:40оновлено 7 червня 2020, 22:54
Міністр юстиції Денис Малюська розповів, що відбувається зараз з управлінням колишньою резиденцією Віктора Януковича.
Межигір'я
Малюська розповів, хто зараз керує Межигір'ям / УНІАН

Керівник Міністерства юстиції України Денис Малюська розповів, хто за станом на червень 2020 року керує Межигір'ям ‒ колишньою резиденцією президента-втікача Віктора Януковича.

З такою заявою Малюська виступив в інтерв'ю Радіо Свобода. За словами керівника Мін'юсту, Межигір'я не відноситься до економічно привабливих активів, тому "його ніхто не зможе вкрасти".

"Межигір'я формально повинне було перейти в управління Агентства по розшуку і виявлення активів. У реальності в Межигір'ї працюють громадські активісти відразу після Майдану. Вони захопили, не захопили. Почали керувати Межигір'ям. Там проводяться екскурсії. Вони за це беруть гроші. В принципі вони й утримують цей об'єкт. Нічого трагічного там не відбувається. Якесь збереження майна там є", — розповів чиновник.

відео дня

читайте також"Начитані люди": Малюська захотів взяти на роботу вбивць з в'язниціМалюська стверджує ‒ всі заарештовані активи потрібно або продавати, або ефективно управляти. Так повинно було статися і з Межигір'ям.

"Але у зв'язку з політичними труднощами цього питання, тому що люди, які там працюють, особливо не хотіли цей актив залишати, а небезпеки для активу немає, відповідно там, мені здається, нічого й не відбувається. Він як був у користуванні цих людей, так і залишається", — підсумував він.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції Денис Малюська розповів про відкриття платних камер у слідчих ізоляторах Запоріжжя і Дніпра. За його словами, камери платні створені для того, щоб заробляти гроші на ремонт безкоштовних камер, а також щоб прибрати корупцію на розподілі між камерами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти