Дріб'язкова людина: у Запоріжжі чоловік поскандалив у супермаркеті через здачу в копійку

8 червня 2021, 16:07
Житель Запоріжжя не знав, що вже пару років як монети номіналом 1, 2 і 5 копійок поступово вилучаються з обігу і постійно вимагав свою здачу.
Копійка
у Запоріжжі чоловік поскандалив у супермаркеті через здачу в копійку / УНІАН

У Запоріжжі в одному з супермаркетів чоловік влаштував скандал після того, як йому не додали здачу. Причому сума була мегамізерної - 1 копійка. Відео конфлікту було опубліковано в Instagram.

У ролику видно, як один з покупців, який якраз розраховувався на касі, виявив, що касирка не дала йому здачу одну копійку і влаштував скандал. Старша касирка, яка прийшла на допомогу своїй колезі, намагалася пояснити незадоволеному покупцеві, що в касі вже немає таких монет і тому Нацбанк видав вказівку використовувати в торгівлі округлення цін.

Проте, чоловік наполягав - мовляв, йому повинні дати одну копійку, що залишилася. Він висловив своє обурення тим, що на цінниках вказують ціну без однієї копійки, наприклад 29,99 і таким чином обманюють людей.

відео дня

До слова, ще в жовтні 2019 року Національний банк України вилучив з обігу монети номіналом 1, 2 і 5 копійок. Вони перестали бути платіжними засобами. У жовтні 2020 року НБУ почав вилучати з обігу і монети в 25 копійок.

читайте такожБула без маски: у супермаркеті Києва охоронець кілька разів вдарив в обличчя клієнтку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Маріуполі чоловік з сокирою напереваги розгромив супермаркет АТБ, який розташований на проспекті Нахімова в будинку №106.

"Розносимо злочинців і спекулянтів АТБ, в якому за 10 хвилин до цього якийсь п*дар через маску вдарив мою дружину і втік як остання шл*ха! В цей час з нею були наші діти! Я ви * бу твою душу і змушу публічно від * бать всю твою сім'ю! За те що ти зробив!", ‒ написав чоловік в соцмережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти