Дружину Буданова отруїли, зокрема, миш'яком та ртуттю: в якому вона стані - джерело

29 листопада 2023, 13:23оновлено 30 листопада 2023, 12:58
1580
Стан дружини головного розвідника країни, на щастя, задовільний - скоро її повинні виписати.
Дружину Буданова отруїли, зокрема, миш'яком та ртуттю: в якому вона стані - джерело
Чим отруїли Маріанну Буданову / колаж: Главред, фото: pexels.com, elle.ua, скріншот: відео Youtube

28 листопада стало відомо, що дружину очільника Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли. Джерела у ГУР підтвердили це та розповіли, які речовини знайшли у її організмі.

Маріанну Буданову отруїли миш'яком та ртуттю, передає 24 Канал із посиланням на джерела у розвідці. Представник ГУР Андрій Юсов розповів, зараз Маріанна Буданова проходить курс лікування.

Стан дружини Кирила Буданова задовільний - скоро її повинні виписати, адже курс лікування підходить до кінця.

відео дня

Реакція Кремля на отруєння дружини Буданова

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков відкинув нібито звинувачення України про те, що Росія причетна до замаху на дружину головного розвідника.

Росія в черговий раз маніпулює фактами. Офіційні представники України не звинувачували країну-терористку у причетності до отруєння Маріанни Буданової.

"Україна у всьому звинувачує Росію, на мою думку, навіть у своєму існуванні Україна звинувачує Росію. Це звичне звинувачення", - цинічно сказав він.

Що відомо про отруєння Маріанни Буданової

Нагадаємо, що в ГУР підтвердили замах на життя дружини Буданова. Маріанна Буданова справді була отруєна важкими металами. Андрій Юсов розповів, що дружина Буданова завершує курс лікування після отруєння.

Дружину Буданова і співробітників ГУР "отруїли через їжу". Маріанна Буданова жива і вже пройшла перший етап лікування. При цьому отруєння важкими металами також виявили у кількох співробітників ГУР України.

Генерал-розвідник розкрив сценарій отруєння керівництва ГУР і дружини Буданова. Валерій Кондратюк прокоментував інформацію про отруєння керівників ГУР і дружини глави української військової розвідки.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти