Зливи та снігопади: синоптики розповіли про наближення похолодання в Україні

22 січня 2021, 14:57
106
У Карпатах може пройти снігопад.

погода, Київ
В Україні похолодає з 25 січня / Фото Reuters

Погода в Україні з 25 січня буде супроводжуватися похолоданням. Особливо погодні зміни торкнуться західних регіонів країни, де синоптики прогнозують снігопади.

Як повідомляє Укргідрометцентр, незважаючи на потепління, очікуються невеликі дощі, а на заході країни буде мокрий сніг. У неділю, 24 січня, в Карпатах може пройти злива і мокрий сніг, а вже наступного дня очікуються снігопад і зниження температури. Метеорологи попереджають про хуртовини та ожеледицю.

На заході та півдні країни 25 січня очікуються пориви метра 15-20 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +4 до -3, вдень очікується +1 +7 тепла.

Погода в Україні

  • Як повідомляла синоптик Наталка Діденко, найближчими вихідними – 23 і 24 січня – очікується тепла весняна погода. На більшій частині країни буде від + 7 до +12 градусів.
  • Синоптик Владислав Білик розповів про погоду в Україні на лютий. Згідно з його прогнозами, через місяць на українців очікують температурні гойдалки. Середня температура в лютому очікується від 0 до -3. Теплі дні будуть змінюватися прохолодними.
  • Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що лютий буде щедрим на опади. У перших числах очікується сніг з дощем, сніг і мокрий сніг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти