"Баба робоча, як корабельна сосна": експерт оцінив рейтинг Зеленського після скандалу

24 червня 2020, 23:41оновлено 25 червня 2020, 03:08
Аналітик вважає, що на електорат глави держави сексистські висловлювання не вплинуть.
Арахамія і Корнієнко
Арахамія і Корнієнко не зруйнують рейтинг президента / Фото: скріншот з відео

Політолог Тарас Семенюк висловив думку, що висловлювання Давида Арахамії і Олександра Корнієнка на адресу жінок-колег по партії не позначаться негативно на рейтингу Слуги народу і президента Володимира Зеленського.

У коментарі 24 каналу експерт зазначив, що жінки активно не відреагували на скандал і таким чином зменшили резонанс.

"Якщо б вона обурювалася, вимагала усунення Корнієнка, Арахамії через такі сексистські висловлювання, очевидно, була б певна хвиля", – зазначив політолог.

За словами Семенюка, партія влади після сексистського скандалу може не турбуватися про рейтинг. Він зазначив, що єдиний висновок з цієї історії – ця політична еліта не може себе уявляти з високої культурної позиції.

"Це звичайні хлопці, які прийшли в політику на хвилі однієї людини. І вони не розуміють, що таке культура спілкування – особливо, коли є камера", - підкреслив він.

Політолог стверджує, що люди, які прийняли рішення йти в політику, повинні виважено говорити кожне своє слово.

читайте такожКорнієнко виправдався за "робочу бабу" на адресу нардепа Аллахвердієвої"Ти повинен залишатися максимально стриманим і думати, що говорити. Тому що ти не знаєш, яка камера пише, а яка – ні. Вони цим знехтували або не знали, і тому такі пропозиції обговорювали, на жаль. А загалом очевидно, що це є образою жіночої частини людства. Такі речі обговорювати, та ще і в публічній сфері, ще й президента сюди приписувати", – сказав політолог.

Аналітик підкреслив, що президент має досить високу підтримку виборців, яким він сподобався, як простий хлопець. Тому дані висловлювання цілком можуть бути притаманні депутатам з народу. Це ж стосується і того, що президент курить – таким компроматом його електорат не налякаєш.

Нагадаємо, лідери партії Слуга народу Олександр Корнієнко і Давид Арахамія стали фігурантами скандалу в Миколаєві. Під час зустрічі з журналістами вони не помітили мікрофонів і допустили грубе обговорення жінки. На той момент повідомлялося, що депутати говорили про Ірині Аллахвердієвої.

Сама народний депутат Ірина Аллахвердієва заявила, що ця заява – фейк, про що їй особисто розповіли Арахамія і Корнієнко.

Пізніше миколаївський політик і одна з можливих кандидатів на виборах в мери Миколаєва Тетяна Домбровська, яку нардепи Олександр Корнієнко і Давид Арахамія під час візиту в Миколаїв назвали "корабельна сосна", прокоментувала настільки образні епітети на свою адресу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти