Ляшко оголосив, коли остаточно закінчиться карантин і що робити школам

6 травня 2020, 16:49
Шкільні заклади в Україні відкриються не раніше 1 вересня 2020.

Коли закінчиться карантин і що робити з останнім дзвоником - Ляшко
Коли закінчиться карантин і що робити з останнім дзвоником - Ляшко / Главред

Карантин в Україні за фактом завершиться із запуском громадського транспорту. А до цього моменту ряду роботодавців доведеться якимось чином забезпечувати проїзд своїм працівникам.

Що стосується школярів, то останній дзвінок 2020 Україна відсвяткує онлайн – без шкільних лінійок та урочистих випускних. Самі шкільні заклади відкриються не раніше 1 вересня 2020.

відео дня

"Навчальні заклади вже відкриватися не будуть. Вони будуть відкриватися з 1 вересня. Ми будемо відкривати тільки деякі для проведення ЗНО", – пояснив в інтерв'ю Сьогодні головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

При цьому раніше в МОН вже оголосили, що школи закінчать оформлення атестатів про середню освіту, свідоцтв та табелів не пізніше 15 червня 2020 року.

Вже повідомлялося, як у Києві запрацює громадський транспорт. Громадський транспорт буде працювати на першому етапі в обмеженому режимі.

Нагадаємо, в Раді розповіли, що буде з пропущеною на карантині шкільною програмою. За словами голови профільного комітету Ради Сергія Бабака, ситуацію з пропуском учнями на карантині шкільної програми оцінюють однозначно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти