Кличко на похороні Кернеса охоче роздавав селфі

23 грудня 2020, 16:28
Мер не врахував, що на такій церемонії подібна поведінка є недоречною.
Кличко
Кличко відзначився на похороні Кернеса / Фото: Думська

Мер Києва Віталій Кличко приїхав на похорон мера Харкова Геннадія Кернеса і на церемонії прощання робив селфі з прихильницею.

Фотографію оприлюднив ресурс Думський. На знімку зображений глава столиці з дівчиною в модних затемнених окулярах, яка посміхається.

На задньому плані можна побачити червоні штори з чорною стрічкою.

Судячи із зображення на фото, дівчина попросила Кличка зробити спільне селфі, і він не відмовив. Мер Києва був без маски, а от його прихильниця не знехтувала засобами протиепідеміологічної безпеки.

Кличко на похороні Кернеса охоче роздавав селфі
/ Фото: Думська

У соцмережах користувачі почали висловлювати обурення у зв'язку з недоречною поведінкою Кличка на церемонії прощання з Кернесом.

"Мені щиро шкода політтехнологів Кличка. Ось їм платять великі гроші, щоб готували вони Віталіка до президентських перегонів. Навіть вельми правильно відправили його до Харкова на похорон Кернеса. Харків - місто велике, електорату багато. Кернеса в місті щиро люблять, тому такі речі запам'ятають. Віталій, залишений без нагляду, тут же влаштував селфі-сесію на тлі труни. Більш ідіотську витівку складно придумати. І так, це люди теж запам'ятають", - прокоментував інцидент у Facebook політичний експерт Денис Гороховський.

читайте такожСенцов зробив резонансну заяву про похорон Кернеса

Похорон Кернеса

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти