Київ обстріляли ракетами: прогриміли вибухи

5 червня 2022, 07:13оновлено 5 червня 2022, 10:12
Декілька вибухів відбулося у двох районах столиці України, там пожежа.
Київ обстріляли ракетами: прогриміли вибухи
Київ обстріляли ракетами/ Telegram

У Києві були зафіксовані вибухи в Дарницькому та Дніпровському районах під час повітряної тривоги.

Про це повідомляє мер міста Віталій Кличко у Telegram. Повітряна тривога була оголошена о 05:01, після цього було зафіксовано декілька прильотів.

"Кілька вибухів в Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Служби вже працюють на місці. Більш детальна інформація — згодом", – написав Кличко.

відео дня

У соцмережах користувачі активно повідомляли, що чули свист ракет, а потім звуки вибухів. За недоведеною інформацією, яка з’явилася у соцмережах, одна за ракет влучила у нежитлове приміщення, і зараз там пожежа.

Київ обстріляли ракетами: прогриміли вибухи
Пожежа після вибуху у Києві/ Telegram

Пізніше Кличко повідомив, що станом на цей час загиблих немає, одна людина постраждала – її госпіталізували.

"Щодо вранішніх вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. На даний момент жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували. Служби ще працюють на місцях, що зазнали атаки", – написав мер Києва у Telegram.

Також ракетний обстріл відбувся на Київщині. Як повідомив мер Броварів, був обстріл території, яка розташована в безпосередній близькості до Броварської територіальної громади Київської області.

"…Близько 6 ранку ворог здійснив обстріл територій в безпосередній близькості до нашої громади. Станом на зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає…", – зазначив міський голова у Facebook.

Нагадаємо, під час окупації у Київській області ра**исти жорстоко розстріляли автомобіль у Катюжанці, в якому були троє дорослих та дитина. Майже всі вони загинули. Дивом вижила лише 13-річна Даша – вона прикинулася мертвою, щоб її не вбили.

Раніше повідомлялося, що священик московського патріархату під час окупації села Андріївка під Києвом зустрічав російських загарбників з іконою в руках, а після цього благословляв російські танки. Отець Микола здавав у полон місцевих жителів і допомагав грабувати їхні домівки.

Дивіться онлайн новини Києва:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти