Радник Авакова розповів, за що і як українців будуть штрафувати на карантині

23 червня 2020, 11:30оновлено 23 червня 2020, 19:37
Володимир Мартиненко в деталях розповів, які провини українців будуть каратися штрафами в умовах коронавірусного карантину.
Карантин
Радник МВС розповів, за що і як українців будуть штрафувати на карантині / УНІАН

В Україні з 22 червня 2020 року, крім продовження коронавірусного карантину, правоохоронці посилили контроль за дотриманням карантинних правил.

Про це повідомляє портал Україна 24 з посиланням на заяву Володимира Мартиненка ‒ радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"За порушення штрафуємо більше звичайних громадян, але й організацій штрафується теж багато. Через погіршення ситуації із захворюваністю відсьогодні почався більш жорсткий контроль за дотриманням заходів, пов'язаних з карантином", ‒ зазначив радник міністра.

відео дня

Мартиненко також зазначив, що будь-яка торгівельна мережа в Україні несе відповідальність за порушення карантинних заходів ‒ у разі, якщо в ній не забезпечуються карантинні правила.

"У нас карантинними заходами передбачено, що маска повинна закривати ніс і рот, і, якщо хтось носить її інакше, це порушення, за яке можуть скласти протокол. Ситуація працює більше на попередження порушень, але на цьому тижні ми почали жорстко контролювати дотримання обмежень", ‒ підсумував він.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про те, що Кабінет міністрів готовий ініціювати серйозне посилення адміністративної відповідальності за недотримання карантинних заходів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти