Які зміни чекають туристичне страхування

24 травня 2021, 14:49оновлено 27 грудня 2021, 19:12
Які зміни чекають туристичне страхування

На що поширюється туристична страховка

Кожному туристу знайомо, що перед поїздкою за кордон потрібно підготувати необхідні документи. І часом це займає досить багато часу. Але без них нікуди. Тому добре, що є туристичне страхування онлайн. Особливо для тих, хто воліє економити свій час або ж залишає всі справи на останній момент.

Туристична страховка - що це таке? Це страховий поліс для виїжджаючих за кордон. Ціна та особливості туристичної страховки розраховуються індивідуально, залежно від запитів клієнта. У страховці обов'язково потрібно вказати всі ризики, можливі під час подорожі. Адже страховка відшкодовує не всі хвороби та нещасні випадки. Туристичний поліс - це не панацея від усього підряд. Відшкодування виплачується тільки в разі тих подій, які вказані в страховому полісі. І у відповідних фінансових лімітах.

Як оформляється туристична страховка онлайн? Для того, щоб оформити страховку самостійно, вам потрібно спочатку визначитися, який саме поліс від страхової компанії ви виберете. І зручніше і вигідніше скористатися агрегатором цін Ukasko. Вам потрібно вказати країну призначення і час перебування за кордоном, а також свій вік. Після чого ви побачите всі пропозиції від страхових компаній і детальну інформацію по кожному полісу. Ви зможете вибрати найвигіднішу пропозицію і простежити за тим, щоб страховка містила все необхідне для вас.

відео дня

Як працює туристична страховка

Туристична страховка - це гарант отримання необхідної медичної допомоги за кордоном. Без страховки навіть потрапити на консультацію до лікаря може бути дуже проблематично, не кажучи вже про більш серйозне лікування.

У більшості закордонних країн медичне обслуговування значно дорожче, ніж у наших поліклініках. І не у всіх туристів є при собі необхідні суми на лікування за кордоном. Плюс до всього, навіть якщо у потерпілого є фінансова можливість лікуватися за кордоном, можуть виникнути затримки через відмінності медичної системи.

За кордоном широко поширене медичне страхування. Тому навіть місцевим жителям доводиться або страхуватися, або подовгу чекати прийом у лікаря. Не кажучи вже про приїжджих мандрівників. А туристичний поліс вирішує цю проблему і надає можливість отримати необхідну допомогу без зайвих складнощів і проблем.

Оформлення Зеленої карти онлайн для подорожей

Тим же, хто бажає подорожувати на особистому транспорті, знадобиться ще одна страховка. Зелена карта. Як діє Зелена карта? Це обов'язковий міжнародний поліс страхування відповідальності водіїв наземного транспорту.

На жаль, поки що неможливо купити зелену карту. Її вихід вже анонсований урядом, але запуск електронного поліса поки що не відбувся. Цей крок означає значне зростання діджиталізації страхового ринку. І тому це дуже очікувана подія.

Майбутні зміни на ринку страхування

Але і це не все зміни в страхуванні. Крім збільшення варіантів страхування, доступного онлайн на https://ukasko.ua/uk , також очікується зростання туристичного напрямку. А це забезпечить і більшу кількість полісів Зеленої карти і туристичних страховок. А для істотної економії часу і коштів рекомендуємо вам оформляти страховки онлайн і користуватися практичними електронними полісами. Страхування онлайн буде вигідно як приватним клієнтам, так і страховим агентам, адже суттєво спростить їх роботу та розширить поле діяльності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти