Як тонув суховантаж Arvin з українцями на борту: з'явилося відео аварії

30 січня 2021, 15:59
На відео є момент катастрофи суховантажу Arvin біля берегів Туреччини.
Arvin
Суховантаж Arvin затонув біля берегів Туреччини / Фото: Anadolu

У мережі з'явилося відео, на якому зображений момент аварії суховантажу Arvin біля берегів Туреччини, з українцями на борту.

Кадри опублікував одеський 7-й канал. На відео видно, що судно потрапило в шторм і потрапивши на одну з високих хвиль розкололося навпіл.

"Трагедія сталася біля берегів Туреччини, неподалік від порту Бартин. Судно йшло з Поті (Грузія) в Болгарію. Близько 12: 20 надійшло повідомлення про те, що суховантаж раптово розколовся на дві частини і почав тонути", - йдеться в підписі до відео.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика:

Катастрофа суховантажу Arvin:

  • 17 січня в Чорному морі біля берегів турецької провінції Айдин затонув суховантаж Arvin. На його борту перебували 10 українців і два іноземці.
  • Судно йшло під прапором Палау і належало українській компанії. Воно затонуло під час шторму, слідуючи з грузинського порту Поті в Болгарський Бургас.
  • За даними МЗС України, врятовано 5 українців і один іноземець, їх госпіталізували в місцеву лікарню, а вже 18 січня виписали.
  • Також 18 січня знайшли тіла трьох осіб із затонулого судна Arvin. Відразу ж почалася процедура ідентифікації тіл загиблих.
  • П'ятеро громадян України, членів екіпажу суховантажу Arvin, який затонув 17 січня біля берегів Туреччини в Чорному морі, прибули до Одеси.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти