"Як королева Єлизавета II": "жахливо красива міс ДНР" похвалилася своїм егоїзмом

5 жовтня 2023, 15:06
Мешканка окупованого Донецька Аліна Андрієвська, яка себе називає "міс ДНР" і "діамантом", дала інтерв'ю, де відчайдушно нахвалювала себе 20 хвилин.
Андрієвська, міс ДНР
Міс "ДНР" (террористическая организация. - ред.) "Андрієвська" вважає себе рівнею покійній британській королеві / колаж Главред, скріншоти з відео

Мешканка тимчасово окупованого Донецька, якась Аліна Андрієвська без тіні сумніву називає себе "королевою", "міс ДНР" і "діамантом Донецька", зважилася дати інтерв'ю місцевому пропагандисту. І постаратися ще сильніше себе розхвалити.

Андрієвська, яка проголосила себе "королівською особою", не так давно жорстко труїли через зовнішній вигляд (з особливим упором на те, що численні пластичні операції її спотворили, а не зробили красивою).

Втім, у неї самої, схоже, почуття власної величі гігантське. Андрієвська каже, що нітрохи не засмутилася, адже вважає себе схожою ‒ ні багато, ні мало ‒ на не так давно покійну британську королеву Єлизавету II.

відео дня

"Я десь прочитала дуже цікаву цитату, яку сказала королева Єлизавета. Вона сказала, що королівський спосіб життя визначається виключно кількістю [фекалій - Главред], яке ти зможеш з'їсти. Коли, каже, в тебе це все кидають, а ти, каже, з посмішкою все це відкидаєш і йдеш далі", – видала Андрієвська.

456

Нагадаємо, раніше українська учасниця Міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт" Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

До того Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, в якій було повідомлення з побажанням смерті. Зокрема, хтось із" хороших росіян "написав, що:" мерзенні, сподіваюся вас уб'є (неценз - Главред) ракета, хоча ви все звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти