"Вібратор - це нормально": Милованов заступився за помічницю глави ЦВК

9 березня 2021, 09:32
Радник голови вважає, що частина українського суспільства відстала в питанні сексуальної освіти.
Милованов
Тимофій Милованов прокоментував гучний скандал / УНІАН

Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов прокоментував гучний скандал навколо помічниці голови Центральної виборчої комісії Анжели Єременко, яка опублікувала допис про вібратор у приватному блозі, а потім через цькування була змушена звільнитися з посади.

"Вона (Анжела Єременко, - ред.) вирішила звільнитися. У неї є пояснення, чому вона так зробила. Я вважаю, що це неприйнятно - цькувати людей. Це нормально - мати вібратор, нічого тут такого немає. Це просто показує відсталість частини нашого суспільства в питанні сексуальної освіти. Це давно є нормальним", - сказав Милованов в ефірі телеканалу Україна 24.

За його словами, ця новина не повинна обговорюватися на "національному рівні".

відео дня

"Я 15 років тому працював у Німеччині. Для мене тоді, як для українця, було шоком - я займався йогою на вулиці, по діагоналі був гей-клуб, а навпроти секс-шоп, і ще по діагоналі - церква. І вони всі разом, буквально 10 метрів одне від одного, якось уживалися. А у нас трохи щось собі хтось купив - все, новина рівня національних", - заявив радник голови Офісу президента.

Нагадаємо:

  • Помічниця голови Центральної виборчої комісії Анжела Єременко потрапила у секс-скандал через допис про вібратор, який вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.
  • Відносно жінки влаштували цькування, після чого вона звільнилася з посади у ЦВК.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти