У прокуратурі розповіли, скільки кримінальних справ висить на Поклонській

25 травня 2020, 10:04
Представники кримської прокуратури в деталях розповіли, у яких кримінальних виробництвах проходить Наталія Поклонська.
Поклонська
Наталія Поклонська / УНІАН

Співробітники прокуратури Автономної Республіки Крим оголосили дві підозри колишньому "прокурору Няш-Мяш" Наталі Поклонській. Крім того, вона фігурує у деяких розслідуваннях, підозри за якими їй не оголошувалися.

Відповідну інформацію оприлюднили представники прес-служби прокуратури АРК. За їх даними, Поклонської оголосили підозру по частині 1 статті 255 КК України "створення злочинної організації". Як розповіли представники прокуратури, Поклонська та інші особи (в тому числі "голова Криму" Сергій Аксьонов і "спікер кримського парламенту" Володимир Константинов) звинувачуються в створенні злочинної організації з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів на території Автономної Республіки Крим".

читайте також"Я люблю Україну": Поклонська виправдовується за скандальне інтерв'юКрім того, підозру Наталії Поклонській оголосили по частині 3 статті 146 КК України "незаконне позбавлення волі або викрадення людини". Така кримінальна справа безпосередньо пов'язана зі "справою кримських терористів", за якою у 2014-му році в анексованому Криму були затримані та потім засуджені в РФ кримчани Олег Сенцов, Олександра Кольченко, Геннадій Афанасьєв і Олексій Чірній.

відео дня

Крім того, Наталю Поклонську прокуратура АРК підозрює в скоєнні злочину, який передбачений частиною 1 статті 438 КК України ‒ "порушення законів і звичаїв війни".

Нагадаємо, раніше Наталія Поклонська, скандальний російський політичний діяч (і колишній "прокурор" анексованого Криму) заявила про те, що вважає смішною екстрену заяву журналіста /медіаменеджера Дмитра Гордона ‒ з приводу того, що він брав інтерв'ю у неї та у колишнього ватажка донецьких бойовиків Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) у співпраці з українськими спецслужбами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти