Венедиктова виправдалася за скандал із брендовим годинником Hublot

19 червня 2020, 20:02оновлено 19 червня 2020, 20:47
Генпрокурор наполягає, що носить не оригінал, а підробку.
Венедиктова
Венедиктова носить годинник Hublot/ УНІАН

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова відреагувала на резонанс, який спровокував її елітний годинник Hublot. Вона стверджує, що носить копію, яка коштує не більше п'яти тисяч гривень, що вже подтвреждено експертизою.

"Отримали відповідь НАПК щодо незадекларованого годинника, який ми неодноразово помічали на руці генпрокурора Венедиктової..... Венедиктова підтвердила НАПК, що це дійсно Hublot, але не справжній годинник, а копія за неповні 5000 грн. А ви як думаєте, Венедиктова дійсно носить підробку (пацани на районі засміють) або генпрокурор бреше і носить справжні Hublot?", — йдеться в офіційній відповіді НАПК на відповідний запит Центру протидії корупції, про що повідомляється в Facebook.

Венедиктова виправдалася за скандал із брендовим годинником Hublot

Дорогий швейцарський годинник Hublot у чиновниці побачив голова громадської організації ЦПК Віталій Шабунін та вказав на те, що брендовий аксесуар не вказаний у декларації.

відео дня
Венедиктова виправдалася за скандал із брендовим годинником Hublot
/ Фото: Facebook/Віталій Шабунін

"Я подаю декларації дуже багато років. Я свідомо перейшла в публічну площину. І я кожен день критично оцінюю, що і де я кажу, з ким і як я спілкуюся, як я виглядаю і по суті, і за формою. Все продумано до дрібниць. Мені нема чого приховувати. Всі речі, які підпадають під декларування — все задекларовано", - відповіла вона на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомлялося, Венедиктова звинуватила колишнього президента Петра Порошенка і його соратників в обурливий поведінці, оскільки вони порвали охороні Офісу генерального прокурора піджаки.

Зазначимо, перед черговою спробою допиту екс-президента Петра Порошенка співробітниками Держбюро розслідувань у справі про незаконне ввезення 43 дорогих картин в Україну група його підтримки влаштувала перформанс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти