Журналіст Гордон оголосив себе співачкою Мадонною

17 липня 2020, 23:40оновлено 18 липня 2020, 00:56
Заяву було зроблено в контексті розмови про його нову пісню.
Гордон
Гордон оголосив себе Мадонною / УНІАН

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що його творчість так швидко набирає перегляди Інтернеті, що він оголошує себе співачкою Мадонною, яка має аналогічний успіх в Мережі.

Гучну заяву він зробив в ефірі передачі Максимум на телеканалі Наш. Журналіст прокоментував питання про його нову пісню, присвячену російському ведучому Володимиру Соловйову.

"Ну я йому і пісеньку записав, щоб йому не нудно було. Пісенька зібрала за першу добу мільйон переглядів на YouTube", – сказав Гордон про Соловйова.

Ведучий у відповідь порівняв успіх журналіста з творчими досягненнями співачки зі світовим ім'ям Мадонни.

"Я і є Мадонна. ...І продовжую завойовувати серця шанувальників. Тому весело потроллив Соловйова. Негідник, негідник", – зазначив Гордон.

Нагадаємо, Гордон опублікував пісню Італійський партизан, яку він присвятив російському телеведучому Володимиру Соловйову. Виконується вона на мотив пісні Ігоря Скляра На недельку до другого...

Раніше журналіст Дмитро Гордон по відеозв'язку провів інтерв'ю з колишнім терористом "ДНР", офіцером російських спецслужб Ігорем Гіркіним. Інтерв'ю викликало резонанс, після чого під офісом Гордона зібралась акція протесту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти