"Далі буде": в РНБО анонсували гучні викриття нардепів

19 лютого 2021, 23:25
На наступних засіданнях РНБО буде більше рішень і вони будуть "цікавішими", зокрема, майбутні рішення стосуватимуться нардепів.
РНБО
В РНБО анонсували нові гучні рішення / Офіс президента

У РНБО анонсували нові гучні рішення щодо офшорів та державних надр.

"Далі буде. Далі будуть офшори, власність, далі буде все, що з 90-х вкрали в українського народу - буде в українського народу. Я можу сказати, всі ці депутати, які сьогодні сидять зі статками 300 мільйонів, 400 мільйонів. Люди добрі, де ви це взяли? Ви ніколи не працювали в бізнесі", - сказав секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов у ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера

Чиновник також зазначив, що на наступних засіданнях РНБО буде більше рішень і вони будуть "цікавішими", зокрема, майбутні рішення стосуватимуться нардепів.

відео дня

"На наступних засіданнях РНБО ви побачите ще більше і ще цікавіше. І там будуть депутати, там буде багато людей, які не працювали ніде, але мають величезні статки, все це повертатимуть", - підкреслив він.

Данілов додав, що окремим питанням засідань РНБО буде ситуація навколо українських державних надр.

читайте такожБлокування трьох каналів: Данилов висловився щодо скасування санкцій

"І те, що стосується українських надр. Окрема взагалі ситуація, коли забрали все, що могли забрати, коли не платять ні копійки та волають, що переживають за народ. Не треба. Закінчилися ці часи", - заявив Секретар РНБО.

Санкції в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти