"Велике будівництво" Зеленського відремонтувало дорогу до Очакова на Миколаївщині

25 жовтня 2021, 16:04
152

У Миколаївській області завершився ремонт траси Т-15-13 Нечаяне – Очаків по всій протяжності. Близько 37 км цієї дороги було відновлено у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє у Facebook Укравтодор.

"Тепер маємо 37 кілометрів новесенького покриття до Чорноморського узбережжя. Роботи на основному проїзді були завершені ще до початку цього курортного сезону — зношене покриття замінили на новий дорожній одяг з двох шарів асфальтобетону. Наразі триває фінальний етап ремонту. Дорожники встановлюють автопавільйони, влаштовують розмітку та дорожні знаки", — йдеться у повідомленні.

відео дня

До старту наступного курортного сезону Укравтодор планує повністю відремонтувати ще дві дороги до моря: Т-15-07 Миколаїв — Парутине — Очаків — база відпочинку "Чорноморка" та Т-15-15 Федорівка — Рибаківка — база відпочинку "Лугове".

А до кінця цього року — відремонтувати у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" 216 кілометрів доріг державного значення у Миколаївській області.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський розповів про плани цього року оновити та побудувати за програмою "Велике будівництво" 4500 км доріг державного та 2000 км місцевого значення в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти