"Велике будівництво": на Луганщині до жовтня завершать ремонт траси Н-26

6 серпня 2021, 12:35
Ремонт 35-кілометрової ділянки траси у напрямку від Старобільська до села Євсуг стартував у травні та повинен завершитись у жовтні.
'Велике будівництво': на Луганщині до жовтня завершать ремонт траси Н-26

Підрядна компанія "Автомагістраль-Південь" почала влаштовувати верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону на ділянці траси Н-26 Чугуїв — Мілове на Луганщині.

Про це повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", в рамках якої тривають роботи.

Ця траса поєднує крупні райцентри Харківської та Луганської областей. З початком війни на Сході нею на території Луганщини інтенсивно пересувалася військова техніка. А частину її було зруйновано внаслідок бойових дій.

відео дня

Поточний середній ремонт 35-кілометрової ділянки траси у напрямку від Старобільська до села Євсуг стартував у травні та повинен завершитись у жовтні. Щодня на об’єкті працюють 100 працівників та 70 одиниць техніки.

В даний момент там тривають роботи з влаштування нижнього шару покриття із крупнозернистого асфальтобетону, перевлаштування бортових каменів, розчищення придорожньої смуги від чагарників та дрібнолісся.

Незабаром на об’єкті розпочнеться комплекс робіт з облаштування примикань, з’їздів, автобусних зупинок та укріплення узбіччя. Після цього на ділянці встановлять бар’єрне огородження, нові дорожні знаки та напрямні стовпчики, а також нанесуть дорожню розмітку.

'Велике будівництво': на Луганщині до жовтня завершать ремонт траси Н-26

"Це не перший проект компанії на трасі Н-26. На Харківщині "Автомагістраль-Південь" вже відновила майже 110-кілометрову ділянку автошляху на відрізку км 2+635 — км 110+735 від селища Малинівка до межі з Луганською областю", — зазначається у повідомленні.

'Велике будівництво': на Луганщині до жовтня завершать ремонт траси Н-26

Нещодавно заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив про плани відкрити до 30-річчя Незалежності трасу Стрий —Ізварине довжиною майже 1400 км, яка зв’яже Львівську область з Луганською.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти