"Біс" розповів про десятки вбитих бойовиків під Горлівкою, в Мережі назвали причину

21 лютого 2021, 17:26
Артвогнем повністю знищений взводний опорний пункт бойовиків біля Горлівки.
Автомат бойовика ДНР
У "ДНР" великі втрати в живій силі / Reuters

Колишній ватажок горлівських бойовиків "ДНР" Ігор Безлер (кличка" Біс") розповів про великі втрати терористів під Горлівкою Донецької області.

Коментуючи в соцмережі офіційну інформацію про одного загиблого члена НЗФ в боях під Горлівкою, Безлер заявив, що за його словами, на дану хвилину на "позиціях 3-го бата 20 убитих". Інформацію про поранених він уточнює.

"Армію створили, кажете, клоуни донецькі! На КСП у взводного 12 журналів, які комвзводу повинен вести. Я так розумію, створили паперово-журнальні війська", — пише екс-ватажок.

'Біс' розповів про десятки вбитих бойовиків під Горлівкою, в Мережі назвали причину

У свою чергу блогер під ніком "Hochu domoy V ua" в Twitter знайшла в соціальних мережах прихильників "русского мира" досить достовірне пояснення великих втрат терористів під Горлівкою.

Зазначається, що артилерійським вогнем повністю знищено взводний опорний пункт бойовиків біля Горлівки.

Коли вижили бойовики залишали ВОП, вони підірвалися на своїх стежках. Причому, було два підриву. Не можна виключити роботу невідомих диверсантів.

читайте такожВійськовий експерт оцінив варіант силової "зачистки" Донбасу ЗСУ

Крім того, через інтенсивний і тривалий бій окупанти не змогли допомогти своїм пораненим, і вони всі загинули.

'Біс' розповів про десятки вбитих бойовиків під Горлівкою, в Мережі назвали причину

Ситуація в зоні ООС на Донбасі:

  • За минулу добу окупанти на Донбасі сім разів порушили режим тиші, повідомили у штабі ООС.
  • По українських позиціях неподалік населеного пункту Південне, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання" Північ", російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з артилерійських систем 122-го калібру та снайперської зброї.
  • "Поблизу Новгородського збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 120-го калібру. Під мінометний обстріл потрапили не тільки позиції Об'єднаних сил, а й будинки місцевих жителів. Так, в результаті обстрілу були пошкоджені три житлових будинки, лінія електромереж і газопровід. Постраждалих серед цивільного населення немає", - йдеться в повідомленні.
  • Також, за даними штабу, противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік населених пунктів Попасна і Катеринівка.
  • "На обстріли противника українські воїни відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.
  • Бойових втрат серед наших воїнів немає",-додали в прес-центрі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти