Суд обрав міру запобіжного заходу обвинуваченому у розстрілі сімох на ставці під Житомиром

23 травня 2020, 20:29оновлено 24 травня 2020, 01:50
Чоловіка взяли під варту без права внесення застави.
Анатолій Захаренко
Анатолій Захаренко / Скріншот

В Житомирі суд обрав міру запобіжного заходу для Анатолія Захаренка, якого звинувачують у вбивстві семи осіб під час відпочинку на водоймі в Житомирській області. Постановою суду він заарештований до 20 липня.

Як повідомляє УНІАН, під час засідання адвокати просили відпустити підозрюваного під домашній арешт, враховуючи його стан здоров'я з причини інвалідності.

Прокурори вимагали заарештувати обвинувачуваного без права внесення застави.

читайте такожЗ автоматами і карабінами: з'явилися знімки жертв стрільця під Житомиром, фото 18+"Ми сподіваємося, що суд все ж таки візьме до уваги позицію прокуратури, оскільки згідно з чинним законодавством в таких випадках, за такі тяжкі злочини, людину арештовують без права внесення застави", - сказала керівник прес-служби прокуратури Житомирської області Тетяна Гоша.

"Застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 20 липня без права внесення застави", - йдеться в постанові.

Нагадаємо, в п'ятницю, 22 травня, в Житомирі сталося резонансне вбивство – місцевий орендар ставка застрелив 7 осіб. Серед убитих опинились волонтери та ветерани АТО.

Згідно за однією з версій, до Анатолія Захаренка, якого підозрюють у вбивстві сімох людей, завітали "гості" і звинуватили його в тому, що він "здав" правоохоронцям Руслана Мшанецького – підполковника поліції, який вимагав у нього хабар.

Пізніше знайомі Анатолія Захаренка, якого затримали після вбивства сімох людей в Житомирській області, розповіли подробиці про свого сусіда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти