"І трьох хвилин не виживеш": боєць АТО викликав Усика на поєдинок помсти

12 травня 2020, 18:55
Ветеран запевняє, що у спорті не новачок, тому може стати гідним суперником.
/ Фото: Facebook/Андрій Грачов

У Вінниці учасник АТО, начальник відділу у справах ветеранів війни та учасників бойових дій управління соцпідтримки ОДА Андрій Грачов агресивно висловився на адресу чемпіона з боксу Олександра Усика і викликав його на поєдинок.

"Подивився тільки що новини. Усик готовий зустріти! Усик, ти, м*діло! Ти впевнений?", – написав Грачов в Facebook, однак пізніше його пост став недоступний.

37-річний ветеран повідомив, що є простим хлопцем із Вінниці, який раніше професійно займався спортом і єдиноборствами.

відео дня

"Я не так сильно тренуюся, як колись, але я тобі обіцяю дуже грандіозний бій. Ти, падло, і трьох хвилин не виживеш у раунді зі мною. Великий ти чемпіон! Три хвилини! Всього то! Три хвилини! І я як ветеран, як бойовий офіцер, як людина, яка все життя в спорті! Я тобі, падло, покажу!", – заявив Грачов.

Для чесності поєдинку боєць вказав свою вагу і зріст, а також нагадав про пораненнях і загиблих друзів. Ветеран має намір помститися Усику на його публічну проросійську позицію.

Нагадаємо, Олександр Усик і Василь Ломаченко знялися у документальному фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес", знятому співробітниками російського монастиря Корсунська Князь-Володимирська чоловіча пустинь і Києво-Печерської Лаври. У стрічці українські спортсмени неодноразово повторювали тези кремлівської пропаганди - про братні народи, про дружбу українців і росіян.

Пізніше український борець вільного стилю Богдан Грицай записав відео, в якому кинув Усику виклик на поєдинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти