Кошовий пообіцяв працевлаштувати Зеленського після президентства

2 квітня 2020, 08:50
Євген Кошовий пообіцяв взяти Володимира Зеленського у Квартал 95.
Кошовий і Зеленський
Кошовий розповів, що досі вважає себе кращим другом Зеленського / УНІАН

Колишній шоумен, а нині глава держави Володимир Зеленський після свого президентства зможе повернутися на свою колишню посаду художнього керівника в Кварталі 95. Про це заявив "змінник" Зеленського і його кращий друг Євген Кошовий.

За його словами, він із задоволенням погодиться взяти Зеленського назад у Квартал.

"Він прийде на посаду, яку займав до президентства – художній керівник. Я із задоволенням віддам йому цю посаду (...) Те, що Володимир Олександрович став президентом, колектив від цього трохи втратив. Тому що Вова виконував кілька обов'язків: він був і художній керівник, і менеджер. Ці посади, які він обіймав в одній особі, це вдавалося лише йому. А тепер це розійшлося по іншим людям. І тепер ми не можемо зрозуміти, як він це робив", - поділився Кошовий в інтерв'ю УП.

відео дня

За його словами, він досі вважає себе кращим другом Зеленського, хоча вони стали рідше спілкуватися.

Крім того, Кошовий запевнив, що гонорари учасників Кварталу 95 не зросли після походу їхнього лідера в політику. На запитання про те, чому він сам не пішов по стопах Зеленського, комік відповів, що не є політичним експертом, ніколи не цікавився політикою так, щоби хотіти туди потрапити.

Як повідомляв Главред, раніше керуючий студією Квартал 95 Євген Кошовий повідомив, що однаково негативно ставиться до російського лідера Володимира Путіна і екс-президента Петра Порошенка. Також він розповів, як змінилася його дружба із Зеленським після президентства останнього. За словами актора, йому не вистачає чисто дружнього спілкування і веселих витівок в компанії Зеленського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти