"Кордон на замку": бойовики "ДНР" перестали випускати людей у Росію

27 березня 2020, 15:27
Усі жителі тимчасово окупованих районів бойовиками "ДНР" районів Донбасу втратили можливість виїхати в Росію.
Герб Росії
Бойовики "ДНР" остаточно закрили кордон з РФ / УНІАН

Бойовики угруповання "ДНР" перестали випускати через "кордон" у Росії взагалі усіх.

Про обмеження пишуть користувачі месенджера Telegram-каналів. Вони повідомляють, що з вечора 26 березня бойовики перестали випускати в бік Росії навіть тих, хто пересувається по українському паспорту або навіть місцевому "паспорту". І цеу навіть незважаючи на те, що Кремль офіційно дозволив людям з пропискою "республік" в'їжджати до меж РФ.

"Ми вчора вранці по укр паспортами виїхали до РФ вільно, а поверталися увечері - вже нікого не випускали, крім осіб з РФ паспортами, мають РФ прописку або реєстрацію", - написала користувач Telegram Дар'я Чумаченко.

відео дня
'Кордон на замку': бойовики 'ДНР' перестали випускати людей у Росію

Причому не випускають у РФ навіть тих, у кого є російський паспорт, але немає російської прописки - тобто жителі тимчасово окупованого Донбасу, які отримали документ з двоголовим орлом після недавніх указів Путіна.

"Не пускають до РФ без паспорта з пропискою на території РФ. Вчора ввечері розвернули на автобусі, їхали на похорон", - написала користувач Наталя.

'Кордон на замку': бойовики 'ДНР' перестали випускати людей у Росію

Нагадаємо, раніше бойовики з угрупування "ДНР" через пандемію китайського коронавіруса Covid-19 вирішили на лінії розмежування припинити пропускати людей з територій, підконтрольних Києву - з суботи, 21 березня 2020 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти