"Не був уповноважений": Данилов відхрестився від Сивохо після нападу радикалів

12 березня 2020, 18:07
Олексій Данилов зазначив, що кожен радник має власну позицію.
Олексій Данилов
Олексій Данилов / УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував інцидент, який стався у середу, 12 березня, під час презентації Національної платформи єдності та примирення. За його словами, радник голови РНБО Сергій Сивохо не має повноважень офіційно представляти позицію РНБО.

"Сивохо є одним з моїх 11 позаштатних радників на громадських засадах і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО України з будь-яких питань – будь то ситуація на тимчасово окупованих територіях, питання реінтеграції, пенсій, соціальних виплат та інших", – написав Данилов в Facebook.

При цьому він вказав, що його радники мають свою власну позицію.

відео дня

"Тому абсолютно робочої є ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або суттєво відрізняється від моєї позиції, або кардинально розходиться з нею, що трапляється постійно. Проте ці розбіжності не припиняють дискусію", – підсумував глава РНБО.

'Не був уповноважений': Данилов відхрестився від Сивохо після нападу радикалів

Як раніше повідомляв Главред, у четвер, 12 березня, під час презентації Національної платформи примирення і єдності в Києві спалахнув конфлікт між присутніми в залі радикалами з Нацкорпуса і Сергієм Сівохою. Той нещодавно на телебаченні назвав війну, влаштовану росіянами на Донбасі, внутрішнім конфліктом України. Конфлікт швидко перейшов у бійку, в ході якої Сивохо спершу повалили на підлогу, а потім і зовсім виштовхали з приміщення.

Пізніше один з лідерів націоналістів-радикалів Родіон Кудряшов заявив, що конфлікт спровокувала відмова Сивохо називати Росію країною-агресором. Співробітники київської поліції завдяки відеозаписам оперативно зуміли ідентифікувати особу радикала, який напав на Сивохо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти