У Кличка розповіли, як каратимуть порушників коронавирусного карантину в Києві

11 березня 2020, 15:56
Інформацію про покарання для порушників коронавирусного карантину у Києві озвучив заступник мера Віталія Кличка Микола Поворозник.
Київ, мерія
Київська мерія / УНІАН

Рішення комісії київської мерії по екстрених заходах у столиці України через коронавіруса - обов'язково для виконання всіма установами (приватними чи державними).

З такою заявою в середу, 11 березня, виступив Микола Поворозник (перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличко) на брифінгу.

"За порушення буде адміністративна або кримінальна відповідальність, контролювати буде поліція", - заявив чиновник.

відео дня

читайте такожКабмін запровадив в Україні карантин через китайського коронавірусаЗа словами Поворозника, рішення про введення карантину комісія прийняла за аналогією з заходами, прийнятими у Європі проти поширення коронавіруса.

Чиновник наголосив, що робота навчальних закладів не припиняється зовсім, а переходить у дистанційний характер.

"Перше, що ми робимо – закриваємо дошкільні навчальні заклади. Тому прохання до роботодавців - по можливості зробити гнучкий робочий графік для працівників з маленькими дітьми. Також забезпечити безпеку продавців", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше в середу, 11 березня, Кабінет міністрів України ввів карантин по всій країні у зв'язку зі спалахом коронавіруса в світі. Главред у деталях розповів, як саме прийняті урядом загрожують українцям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти