Вакарчук і Бужанський влаштували конфлікт через "путінят"

5 березня 2020, 23:26оновлено 19 серпня 2021, 18:02
Лідера Голоси звинуватили в ухилянні від сплати податків.
Бужанський
Бужанського в Голосі віднесли до "путінят" / Фото: УНІАН

У Верховній Раді депутат партії Голос Соломія Бобровська заявила, що депутат від Слуги народу Максим Бужанський належить у парламенті до "путінят".

"Тут знаходяться тільки на "соросята", але і "путінята". Це ті, хто опоненти цієї держави, а не політичні опоненти", — заявила Бобровська.

Бужанський поспішив з відповіддю колезі.

відео дня

"Я вважаю, що "путінята" — це мався на увазі пан Вакарчук, який не платив податки роками і крав у нашої армії! Який співав на концерті в Мінську, коли ми голосували законопроекти, що стосуються оборони нашої країни! Ось це, напевно, "путінята". Ви думайте хоч іноді, коли говорите", — сказав він.

читайте також"Нема лайно куди прибрати": Вакарчук написав різкий вірш про українцівНа діалог відреагував лідер Голоси Святослав Вакарчук і звинуватив Бужанського в "інформаційному тероризмі".

"На всі антиукраїнські провокації якщо реагувати, то лише дати їм велику площадку це робити знову. Насправді те, що вони роблять — це інформаційний тероризм. Ми з терористами переговорів не ведемо, ми з ними боремося як у Верховній Раді, та і за її межами", — заявив Вакарчук на звинувачення Бужанського, відео опубліковано на сторінці Голосу в Facebook.

За словами лідера Голосу, він завжди платив податки, буде робити це і в майбутньому, як і надавати допомогу українській армії.

Нагадаємо, Бужанський відмовився вставати, коли його колеги по Верховній Раді піднялись зі своїх місць, щоб вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблих на Майдані під час Революції гідності.

Як раніше повідомлялося, заступник голови фракції партії Слуга народу Олександр Корнієнко прокоментував скандал із висловлюваннями колишнього радника Петра Порошенка Юрія Бірюкова, який образив бійців ВСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти