Головою удар в обличчя: Ківу викликали в ДБР

2 березня 2020, 11:38
Генеральний прокурор за заявою потерпілого порушив провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень громадянину народним депутатом України.
Ківа
Ківу викликали в ДБР / УНІАН

Одіозного народного депутата України Іллю Ківу, який раніше привітав чоловіків з днем червоної армії, викликали в Державне бюро розслідувань для вручення підозри.

За інформацією прес-служби ДБР, Ківу викликають у Держбюро на сьогодні, 2 березня, на 14:00 годину.

"За дорученням Генерального прокурора слідчий Державного бюро розслідувань 27 лютого 2020 з дотриманням вимог ст. 135 КПК України для вручення письмового повідомлення про підозру на 2 березня 2020 на 14:00 год. викликав народного депутата України", - йдеться в повідомленні.

відео дня

У відомстві уточнили, що 22 січня 2020 року Генеральний прокурор за заявою потерпілого порушив провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень громадянину народним депутатом України.

Додамо, що 22 січня в Києві в ресторані Моссо сталася бійка між нардепом Іллею Ківою і одним з ветеранів АТО. Ківа сидів за одним із столиків з компанією, після чого підійшов до іншого чоловіка і завдав йому удар головою в обличчя.

У свою чергу, опонент Ківи не розгубився і вдарив депутата в обличчя, після чого Ківа похитнувся і ледве втримався на ногах.

За повідомленнями в соцмережах, другим учасником бійки є боєць АТО.

читайте такожЧорновіл загрожує термін за гратами: ДБР висунуло гучне звинуваченняНагадаємо, 28 лютого, колишній президент України, лідер фракції Європейська солідарність Петро Порошенко прибув на допит в ДБР.

Як заявив він перед будівлею ДБР, суд прийняв рішення, що зобов'язує закрити справу, щодо призначення президентом суддів, в якому він фігурує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти