"Профілактика геморою": в Мережі потішаються над влаштувавшими мордобій водіями

15 лютого 2020, 23:12оновлено 16 лютого 2020, 00:56
У столиці автомобілісти вирішили з'ясувати, хто правий, прямо на узбіччі проїжджої частини.
Маршрутка
Водій маршрутки вискочив і влаштував бійку / https://dn.vgorode.ua

У Києві водій маршрутного таксі №212 з людьми в салоні зупинив транспортний засіб, щоб з'ясувати стосунки з водієм іншого транспортного засобу.

Як повідомляє у Facebook паблік Київ оперативний, водій мікроавтобуса Mercedes підрізав на проїжджій частині маршрутне таксі з пасажирами.

Уточнюється, що інцидент стався в районі Іподрому. Обидва учасника порушення ПДР зупинилися і вийшли з транспортних засобів, щоб довести правоту. При цьому очевидці стверджують, що саме маршрутник залишив пасажирів і наздогнав кривдника, що зайнятися вихованням.

У Мережі з гумором сприйняли рукопашний бій водіїв, оскільки для українських доріг дана ситуація не в новинку.

"Ну, а якщо водій Мерса був не прав, мужики могли б вийти і допомогти табло розбити", "Все для пасажирів", "Профілактика геморою", "Красені, повинні були стрілятися, а так ...", "Хроніки Африки більше нагадує. Не дотримується правил, вийшли, побилися, поїхали далі", "Бійці, звичайно, ще ті", - написала інтернет-публіка.

Як раніше повідомлялося, народний депутат від фракції Слуга народу Євген Брагар, який у прямому телеефірі запропонував подзвонила пенсіонерці продати собаку для оплати комунальних послуг, так і не приїхав на обіцяну зустріч з літньою жінкою.

У свою чергу Брагар вибачився за свої слова і заявив, що "він нове обличчя в політиці, а тому ще не навчився відповідати на чутливі питання".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти