У сервісі Steam можна придбати перший місяць підписки EA Play за 26 грн – завдяки знижці в 80%

22 січня 2021, 14:35оновлено 2 жовтня 2023, 15:05
Якщо ви давно хотіли "пошпілити" в деякі ігри видавця, але купувати повну версію не наважувалися, то ось він – ваш шанс.
EA Play
Підписка EA Play на Steam отримала знижку 80% / Star Wars: Battlefront II

У Electronic Arts є для вас хороша пропозиція: до 9 березня 2021 перший місяць підписки EA Play в сервісі Steam можна оформити зі знижкою 80% – за 26 грн. Після цього ціна повернеться до стандартних 129 грн.

Передплатники EA Play своєю чергою отримують доступ до великої бібліотеки ігор видавця, поміж якої серія Battlefield, серія Need for Speed, Star Wars Jedi: Fallen Order, трилогія Dragon Age, Command & Conquer Remastered і багато інших.

Окрім цього, власники підписки можуть провести 10 годин в пробних версіях нещодавно випущених новинок FIFA 21 і Star Wars: Squadrons, а також придбати всі ігри EA в Steam зі знижкою в 10%. Якщо давно хотіли "пошпілити" в деякі ігри видавця, але купувати повну версію не наважувалися, то ось він – ваш шанс.

відео дня

Підписка ж на рік обійдеться вам в 799 грн, що на 46% дешевше, ніж при щомісячній оплаті. Відзначимо, що аналогічний спектр послуг надає компанія Microsoft і її підписковий сервіс Xbox Game Pass. Xbox Game Pass – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює за щомісячною підпискою і надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор. Зокрема, цього місяця бібліотеку сервісу поповнили відразу три кримінальних бойовика про якудзу, старомодний бойовий платформер і чудова тактика.

У сервісі Steam можна придбати перший місяць підписки EA Play за 26 грн – завдяки знижці в 80%

Раніше стало відомо, що за нову частину у всесвіті "Зоряних воєн" відповідатиме Ubisoft. Безпосередньо розробкою нової гри займеться студія Massive Entertainment, відома гравцям по дилогії The Division. Наразі виробництво знаходиться на ранньому етапі – студія зайнята набором нових співробітників.

Що це буде за жанр, який період у всесвіті "Зоряних воєн" торкнеться гра і коли вона вийде, поки не повідомляється. Тайтл, своєю чергою, буде розроблятися на революційному движку Snowdrop, на якому працюють обидві частини The Division. Наскільки оптимізованим в результаті вийде проєкт, залишається тільки гадати.

Що примітно, це перша за вісім років гра по "Зоряним війнам", розробкою якої займається не Electronic Arts. У 2012 році EA уклала ексклюзивну угоду з Lucasfilm – контракт підписували на 10 років і він повинен був закінчитися у 2023 році, але, судячи з усього, ситуація змінилася. Як уточнили в Disney, EA продовжить робити ігри по "Зоряним війнам", але ігровий підрозділ відтепер може співпрацювати з іншими розробниками для створення ігор по культовому всесвіту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти