Сервіс для відеоконференцій Zoom скасовує ліміт на тривалість дзвінків до новорічних свят

20 грудня 2020, 16:54оновлено 26 березня 2021, 20:20
Раніше безкоштовна підписка дозволяла спілкуватися в груповому чаті не довше 40 хвилин.
Zoom
Zoom / The Guardian

Мегапопулярний сервіс для відеоконференцій Zoom скасовує встановлений ліміт на тривалість дзвінків для безкоштовних облікових записів на прийдешні свята. Компанія цього року вже знімала ліміт до свята Ханука і на День Подяки.

Зазвичай зустрічі з трьома або більше учасниками, розміщеними на безкоштовному рівні Zoom, не можуть тривати понад 40 хвилин. Це обмеження буде знято до різдвяних і новорічних свят: 23-26 грудня і 30 грудня 2020 – 2 січня 2021.

До речі, ніяких маніпуляцій проробляти не потрібно, в зазначений час ліміт буде знято автоматично. Головне, закрити відеочат від сторонніх: щоб зробити це, техпідтримка Zoom рекомендує додати в конференц-дзвінок функцію "Зал очікування", за допомогою якої організатор зустрічі може пускати користувачів на свій розсуд.

відео дня

Як альтернатива Zoom, добре зарекомендувала себе нова функція "Провести збори" в Windows 10. Так, вона дозволяє створювати та підключатися до бесід без реєстрації в додатку Skype і навіть без завантаження месенджера. Для участі в конференції достатньо згенерованого посилання або коду доступу.

Дзвінок можна прийняти або через десктопний клієнт Skype, або через веб-додаток програмного забезпечення в браузері Microsoft Edge. Таким чином, навіть не маючи облікового запису, користувач отримує доступ до функціонала клієнта Skype, зокрема, опції запису дзвінка або розмиття фону.

Як використовувати функцію "Провести збори"

Щоб почати або під'єднатися до вже наявної відеозустрічи, досить клацнути значок "Провести збори" на панелі завдань і вибрати відповідну опцію.

Сервіс для відеоконференцій Zoom скасовує ліміт на тривалість дзвінків до новорічних свят

Після запуску відеозв'язку ви зможете користуватися звичним функціоналом Skype – спілкуватися в чаті, реагувати смайликами або ділитися своїм екраном. Так, зокрема, кожен дзвінок може тривати до 24 годин, при цьому термін зустрічі не закінчується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти