Натяк на GTA 6? У свіжому оновленні для GTA Online знайшли цікаву пасхалку

8 січня 2021, 14:25
Або Rockstar Games майстерно грає з фанатами, або нову гру вже готові хоча б анонсувати.
gta vi
Геймери виявили зв'язок між GTA 6 і Vice City / Rockstar

Натяки на існування GTA VI стають все божевільнішими. Днями гравці в GTA Online стали отримувати в подарунок бомбер, який видають за участь у челленджі на 100 мільярдів доларів.

Цікавий він присутністю фрази "Hostes Ad Pulverem Ferir", яку можна перекласти як "Спопели свого ворога". Ніхто б і не звернув на дану фразу уваги, якби вона вперше не з'явилася на будівлі в GTA Vice City 2002 року випуску, а пізніше була надрукована на куртці менеджменту Bully.

До того ж один з персонажів, на ім'я Густаво в "Кайо-Періко" носить дуже схожу сорочку на ту, що носив Гонсалес у Vice City. Природно, це нічого не означає для майбутнього Rockstar Games, але останній апдейт для мультиплеєра вже залишив після себе досить товстий натяк: у трейлері з'явилися координати, які призводять до місця з дорогами у формі "VI", а до цього в Інтернет просочилася можлива карта Grand Theft Auto VI.

відео дня

На ній можна побачити частину великого материка, що нагадує будову реального Майамі, один острів невеликого розміру та острів з повноцінним містом. Це все добре лягає на слух з "воскресінням" Вайс-Сіті та спекуляціями про існування у світі GTA VI якогось аналогу Куби.

GTA Online

Натяк на GTA 6? У свіжому оновленні для GTA Online знайшли цікаву пасхалку

GTA Vice City

Натяк на GTA 6? У свіжому оновленні для GTA Online знайшли цікаву пасхалку

Минулої весни відомий ігровий журналіст Джейсон Шрайер з посиланням на власні джерела повідомляв, що наступною грою Rockstar Games стане Grand Theft Auto VI. Він стверджував, що проєкт знаходиться на ранній стадії та офіційна інформація про нього з'являться ще дуже нескоро.

Офіційна дата виходу GTA VI як і раніше не відома – Rockstar Games не випускала відповідного анонсу і навіть не заявляла (офіційно) про розробку шостої частини екшену. Різні джерела повідомляють, що гра буде ексклюзивом для консолі нового покоління PlayStation 5, принаймні, тимчасовим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти