Геймер пообіцяв щодня вбивати головного боса Sekiro до релізу Elder Ring

8 березня 2021, 20:30оновлено 24 березня 2021, 14:58
Раз на добу він викладає на форумі Reddit ролик із записом нового бою.
Sekiro: Shadows Die Twice
Кадр із Sekiro: Shadows Die Twice / FromSoftware

Шанувальник ігор FromSoftware під ніком Atijohn пообіцяв щодня вбивати фінального боса в Sekiro: Shadows Die Twice до тих пір, поки Elden Ring не вийде в реліз. Для підтвердження своїх слів він викладає на Reddit ролики з вбивством Іссіна.

Він зміг здолати його вже 14 разів, додатково ускладнюючи бій. Так, він не використовував лікування і бився без амулета Коро – тому герой отримував більше шкоди, а у ворогів був вищий рівень здоров'я. Він переміг боса вже 14 разів, і скільки разів йому ще належить, велике питання.

Після релізу Elden Ring Atijohn пообіцяв здолати фінального боса з закритими очима. Він розповів, що вже почав підготовку. До цього інший гравець, який несамовито очікує Elden Ring, вирішив здавати кров кожні вісім тижнів. Чоловік заявив, що не перестане займатися цим, поки гра не потрапить на прилавки магазинів.

Що ж стосується самої гри, то про неї не було чутно з моменту анонсу на E3 2019. Єдиним нагадуванням про гру був опублікований фрагмент геймплейного трейлера, який, за чутками, повинні показати на конференції Microsoft в кінці цього місяця. Дата виходу Elden Ring як і раніше тримається в таємниці, але, швидше за все, вихід в цьому році малоймовірний.

Трейлер Elder Ring

Нагадаємо, що Elden Ring –це нова амбітна рольова гра FromSoftware, світ якої допомагав формувати автор "Пісні льоду і полум'я" Джордж Р.Р. Мартін. Проєкт являє собою action/RPG від третьої особи з великою кількістю різноманітного озброєння, предметів і способів боротися з ворогами – навіть більшим, ніж в серії Souls. Хоча гра і не має прямого зв'язку з цією серією, з точки зору ігрового процесу вона у великій мірі заснована на Dark Souls.

Нам ще належить побачити ігровий процес Elden Ring, але можна не сумніватися, що From Software залишилися вірні своїм ідеалам, тому ніяких потурань для геймерів передбачено не буде – їм доведеться навчатися на практиці, борючись з ворогами та помічаючи їх сильні й слабкі сторони.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти